El govern de Girona ha confirmat els vint càrrecs de confiança i assessors dels grups municipals que hi ha a l'Ajuntament. Es tracta de les mateixes persones que ja hi havia contractades fins ara, però amb la marxa de l'anterior alcalde, Carles Puigdemont, el consistori els ha hagut de confirmar, cosa que va fer Isabel Muradàs quan era alcaldessa en funcions. Així doncs, Carles Mulero, que Puigdemont va fitxar a finals d'any com a cap de gabinet (perquè l'anterior, Francesc López, es va jubilar), manté la seva posició. En la resta tampoc hi ha canvis.

Els vuit càrrecs de confiança del govern que fan tasques de direcció dins de l'Ajuntament són: el gerent, Albert Riera (72.091 euros anuals); Mulero (53.694,98 euros); l'assessor jurídic, Joaquim Oliva (53.694,98 euros); el coordinador de Programes, Jordi Moner (53.694,98 euros); la coordinadora de Promoció i Ocupació, Georgina Andreu (53.694,98 euros); el coordinador de Sostenibilitat, Narcís Sastre (53.694,98 euros); la coordinadora de Ciutadania, Clara Sánchez-Castro (53.694,98 euros) i Francesc Xavier Ten (53.694,98 euros). Fa uns mesos, la CUP - Crida per Girona va impugnar la contractació d'aquests càrrecs perquè estaven "posats a dit" i no havien passat oposicions per dirigir les seves corresponents àrees a nivell tècnic. Encara no hi ha hagut resolució judicial.

Assessors de grups

La resta són els assessors que ajuden a cada grup municipal a fer les seves tasques. D'aquests, alguns tenen categoria de grau mitjà amb 37,5 hores setmanals de dedicació i cobren mensualment 1.799 euros bruts. Es tracta de Sònia Cebrian (CiU), Carles Ferreira (ERC-MES), Cristina López (PSC) i Biel de Montserrat (CUP - Crida per Girona). Els assessors de categoria auxiliar administratiu, també amb dedicació de 37,5 hores setmanals, perceben 1.305 euros al mes i són Daniel Planas (CiU), Dolors Martin (ERC), Susanna Fulcarà (CUP), Ana Rodríguez (PSC), Maria Padrés (Ciutadans) i Maite Carpintero (PP). Finalment, Aïna Subiñà (PP) i Enric Urreta (C's) tenen una dedicació de 19 hores setmanals i una retribució de 911,89 euros.