El menor que va apunyalar dimecres el vigilant de seguretat del Lidl i ho va intentar amb un treballador del Mercadona no només ha quedat imputat per ser el presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació, un amb lesions sinó que els Mossos han descobert que és el presumpte autor també de set robatoris amb força. Aquests robatoris s'han produït a Girona i a Salt durant el mes desembre de l'any passat i el gener. En concret va entrar dos cops en una botiga de bicis, dos més en una gestoria i després un cop en una botiga de telefonia, una d'esports i finalment el dia 1, en un centre d'estètica de Sant Narcís.

El menor, de 17 anys i d'origen hondureny, compta amb múltiples antecedents policials per robatoris i ara se li sumaran aquests altres fets que els Mossos li imputen. El jove està previst que avui declari davant la Fiscalia de Menors.

El menor de 17 anys va ser detingut a la carretera Santa Eugènia el dimecres al voltant de dos quarts de deu de la nit després que els Mossos muntessin un ampli dispositiu per arrestar-lo. El jove va crear pànic després d'apunyalar el vigilant del Lidl dels Maristes. El vigilant va veure que intentava robar una ampolla de vodka i caramels. Per això el va intentar retenir però el jove va clavar-li una ganivetada a l'esquena. Ahir va ser donat d'alta de l'hospital. La mateixa tarda, va anar al Mercadona de Mas Xirgu i un caixer va veure que el noi volia robar també vodka i en intentar que no ho fes, el jove el va voler apunyalar.