Un grup de nens del CEE Palau viu un Nadal diferent. Per primer cop, a l'escola d'educació especial de Palau s'ha organitzat un casal de Nadal. Durant aquests dies els nens i nenes gaudeixen de les festes nadalenques mitjançant activitats sobre les tradicions i festes d'aquestes dates, envoltant-les d'un carisma lúdic i divertit que els engresqui i diverteixi. Tot plegat amb la dinamització de E2 Promoció del Lleure i l'Esport SL. Cada dia és diferent, engrescador instructiu i màgic. Es tracta de continuar amb la manera de treballar i enfocar les activitats dels nens i nenes, de l'escola de Palau

tal com es fa cada tarda des del mes de setembre a la mateixa escola, però de manera que ara durant aquests dies, les activitats que proposades girin entorn de les festes i tradicions Nadalenques.

Les activitats que s'estan portant a terme tenen a veure amb temes tradicionals lligats amb la cultura popular del nostre país i de les dates concretes: Sant Innocents, cap d'Any, Els Tres Reis i l'Hivern.

Els objectius són variats. Fer que els nens i nenes s'ho passin bé i gaudeixin d'aquests dies de vacances amb activitats de temàtica nadalenca, aixì com despertar l'interès dels nens envers els temes de la cultura popular i tradicional d'aquestes festes. També per engrescar als nens amb propostes noves i divertides i treballar l'autonomia, els sentiments i emocions.

A més, s'afavoreix la relació amb els companys.

El casal de nadal ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, de la Diputació i de la pròpia Ampa de l'escola.