31 de desembre de 2015
31.12.2015

Dotze intoxicats després de celebrar un sopar de Nadal

Els afectats van menjar en un restaurant i van patir febre, vòmits i diarrees i Salut Pública investiga la causa

31.12.2015 | 06:30

Dotze persones s'han intoxicat després de compartir un sopar de Nadal en un restaurant de Girona. Els afectats van patir febre, vòmits i diarrees i l'Agència de Salut Pública ha obert una investigació per determinar-ne la causa. Els comensals formaven part d'un grup de 27 persones que el passat 18 de desembre van celebrar un sopar d'empresa en un restaurant de la ciutat.

Després de l'àpat, els dotze afectats van començar a trobar-se malament, amb l'estómac regirat, i alguns d'ells van necessitar anar al metge per les conseqüències derivades de la intoxicació. La coincidència comuna entre tots va ser precisament aquest sopar d'empresa de fa deu dies.

De moment, l'Agència de Salut Pública ja ha pres mostres dels aliments que s'haurien servit durant aquell àpat i també ha enviat al laboratori cultius que es van prendre als afectats. S'està pendent dels resultats de les analítiques per determinar quin va ser el focus de la intoxicació. De moment, no s'ha trobat cap aliment sospitós d'haver generat la intoxicació a les dotze persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook