La plaça dels Apòstols serà l'escenari per tercer any consecutiu del concert de Cap d'Any que s'organitza des de l'Ajuntament de Girona. L'espectacle començarà, com és habitual, després de les campanades de les dotze de la nit de demà, que es podran se?guir un any més des de davant de la Catedral.

El conjunt Afrochi Guawa serà l'encarregat de posar la música i l'ambient festiu a aquesta activitat. Definits per alguns com un grup de «latin reggae funk» i per altres com una banda de «rumba i petardeig», són una banda de ritmes mestissos procedents de Barcelona que tindran el repte d'ambientar la plaça dels Apòstols poc després que toquin, i se sentin, les dotze campanades.

A més a més de la proposta de la plaça dels Apòstols, els gironins i gironines que optin per celebrar el Cap d'Any a la ciutat tindran altres opcions, com les festes que se celebren als barris de Sant Narcís i Santa Eugènia. A Sant Narcís es podran seguir les campanades de Cap d'Any des de la plaça de l'Assumpció, mentre que a Santa Eugènia precediran les campanades eugenials d'un sopar que començarà a les deu del vespre al Pavelló Municipal d'Esports Santa Eugènia-Montfalgars.