L'encesa de llums de Nadal, el dia 13 de desembre, marcarà l'inici de les activitats nadalenques a Sarrià de Ter, que s'allargaran fins al 5 de gener, data en què arribaran els Reis d'Orient.

Per anar obrint boca, el proper dilluns, 7 de desembre, el pavelló municipal acollirà la "Quina piacant" de la Unió Esportiva Sarrià (U.E.S). La cita serà a dos quarts d'onze de la nit al pavelló municipal. El dia 12 de desembre serà el torn de la quina de l'AMPA de l'escola Montserrat, que se celebrarà a les sis de la tarda també al pavelló municipal.

El diumenge dia 13 es farà l'arrossada solidària per la Marató, i també s'aprofitarà per encendre els llums de Nadal. En aquesta ocasió, la il·luminació nadalenca s'ha encarregat a l'escenògraf gironí Pablo Paz, que a banda de donar continuïtat artística a tot el conjunt també utilitzarà bombetes de baix consum per tal de reduir tant els costos d'instal·lació com la despesa energètica.

El dia 19 de desembre es farà la quina de l'Apaga la Tele (A.T.V.) i també el concert de Nadal a càrrec dels Cantaires de Sarrià. En aquest cas, l'actuació tindrà lloc a les sis al teatre del Centre Cultural Parroquial. Aquell mateix dia, al Pla de l'Horta, hi haurà la Zumba del Pare Noel i un Caga Tió.

El 20 de desembre, el Club de Gimnàstica Rítmica oferirà el seu festival de Nadal de nou del matí a tres de la tarda, mentre que a partir d'aquella hora i fins les deu de la nit serà el torn del Club de Patinatge. El 22 de desembre tindrà lloc el Festival de Nadal a l'escola Montserrat.

Ja en ple Nadal, el 25 de desembre es farà la festa de gala d'Apaga la Tele, que comptarà amb les actuacions de l'Orquestra Maribel i un discjòquei. Aquell mateix dia, així com el 26 de desembre, l'1, el 3 i el 6 de gener, es farà la Quina de Nadal de la Unió Esportiva al pavelló municipal.

Per als aficionats al teatre, els dies 26 i 27 de desembre i el 3 de gener es podrà veure la representació dels Pastorets al Centre Parroquial.

El dia 27 de desembre serà el torn de la cursa de Sant Silvestre, que es farà per primera vegada al municipi. Les inscripcions es podran formalitzar a partir de dos quarts de nou del matí al costat del CAP. Aquell mateix dia, el patge Magí anirà a recollir cartes a les onze del matí a la plaça dels Vinyers.

Els dies 28, 29 i 30 de desembre, els més petits podran anar a les colònies de Nadal de l'esplai PL a la casa de colònies de La Cot, a Santa Pau. I pels que encara no el tinguin, el 29 i el 30 de desembre es farà un taller de fanalets a partir de les cinc de la tarda a la biblioteca municipal, per estar ben preparats per rebre els Reis.

Per acomiadar aquest 2015 com toca, el dia 31 de desembre es farà una gran revetlla de Cap d'Any al pavelló municipal que començarà a dos quarts de deu de la nit.

Cavalcada i xocolatada

Finalment, el 5 de gener arribarà el moment més esperat, com a mínim per als més petits del poble: la Cavalcada de Reis. Així, a les quatre de la tarda ja es podrà començar a visitar el campament reial al parc del Centre Cívic la Cooperativa, on hi haurà xocolatada per a tothom. A partir de les sis de la tarda, la cavalcada començarà el seu recorregut pròpiament dit per arribar a les vuit del vespre a l'ajuntament.