31 de octubre de 2015
31.10.2015
FIRES DE GIRONA

La Girona Gran Parade omple de música els carrers de la ciutat

Hi van participar les «marxing band» de Girona, Torroella de Montgrí, l'escola de Música Claudefaula i Banyoles, així com Bufant Fort

31.10.2015 | 06:30
Les diferents «marxing bands» van acabar el seu recorregut a la plaça de Sant Feliu.

Girona es va omplir ahir a la tarda de música amb la Girona Grand Parade, una trobada de «marxing bands» que va comptar amb la Girona Marxing Band, Bufant Fort, Marxing Band Montgrí, Marxing Band de l'Escola de Música Claudefaula i la Banyoles Marxing Band. L'acte es va organitzar amb la col·laboració de la Casa de la Música.

Per tal que la música arribés a tots els racons de la ciutat, les «marxing bands» van sortir des de diversos punts a les set de la tarda per acabar trobant-se a la plaça de Catalunya. D'aquesta manera, un grup va començar al carrer de la Creu i va continuar per Migdia, Ultònia i plaça Calvet i Rubalcaba; l'altre va sortir de la plaça del Mercadal i va dur la festa a través de la plaça Constitució, carrer Cristòfol Grober, carrer Nou i Pont de Pedra;?i els darrers van prendre la plaça de l'Oli com a punt de partida i van recórrer la Cort Reial, les Voltes d'en Rosés, el carrer Mercaders, la plaça del Vi i el carrer Albereda.

Al cap de mitja horeta, totes les formacions es van reunir a la plaça de Catalunya i d'allà van marxar, plegades, fins a la plaça de Sant Feliu, on van arribar poc després de les vuit del vespre sense parar de tocar ni un moment. Allà van acabar la festa i van oferir algunes cançons de forma conjunta.

Espai per a la música

I és que ja fa temps que la plaça de Sant Feliu s'està convertint en un dels indrets musicals de les Fires. Avui, sense anar més lluny, acollirà a partir de les nou de la nit una sessió musical a càrrec de Dosem, Uner i Cristian Valera, mentre que demà serà l'escenari de la final del concurs Intro 2015, que vol descobrir grups emergents. Dissabte, la plaça de Sant Feliu acollirà l'actuació de Bremen a partir de les nou del vespre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook