30 de octubre de 2015
30.10.2015

La Ramon Noguera i el Girona FC centren la visita institucional

Durant l'acte d'inauguració de la Fira de Mostres, les autoritats van visitar els diversos estands repartits pel Palau Firal protagonitzant divertides anècdotes amb el president del Girona FC o amb un grup d'escolars de Vila-roja

30.10.2015 | 06:30
La Ramon Noguera i el Girona FC centren la visita institucional

La Fira de Mostres obrirà fins diumenge.Els representants polítics posen amb Delfí Geli.Maria Mercè Roca (ERC) en un estand.La Fira té de 383 expositors.L'alcalde amb els escolars de Vila-roja.L'alcaldessa d'Albi a la Fundació Ramon Noguera.

22% més de superfície coberta d'exposició. En aquest sentit, i com ja és habitual en l'obertura del certamen, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadaler, va repassar les principals dades econòmiques de la demarcació destacant que ja s'ha iniciat una recuperació que «no serà ràpida i miraculosa, sinó lenta i treballada». Segons va explicar Espadaler, el mercat de treball està creixent a «bon ritme» i «per primera vegada» des de l'inici de la crisi, el nombre d'afiliats a la seguretat social a Girona ha augmentat un 3,1%, així com també les exportacions, que fins al mes d'agost han crescut un 6,7% i un 9% el nombre de turistes que han visitat la demarcació en els vuit primers mesos de l'any. En aquest sentit, Espadaler va subratllar també que la situació política de Catalunya no afectarà la presència d'inversors estrangers a Girona, ja que «les empreses prenen les seves decisions per criteris econòmics».
Un creixement visible també en la Fira de Mostres, que segons el delegat del govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, es consolida com a «signe d'identitat de les Fires de Sant Narcís» i es converteix en un exemple de com a Catalunya «s'ha sabut conjugar les fires centenàries amb les innovadores». «La Fira com a punt de trobada és comunicació, contrast, informació i sinònim de riquesa» afegia Casadesús.
Per la seva part, el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, va elogiar que la Fira de Mostres sigui «l'exposició que fem, tant de la nostra manera de ser com de fer» i va destacar la solvència que han tingut els productes gironins en altres territoris perquè, segons Vila, «han mostrat com és l'empresariat gironí, treballat des de la humilitat, el respecte i la capacitat de lideratge».
La Fira de Mostres, que ocupa més de 45.000 metres quadrats, estarà oberta cada dia, fins al diumenge 1 de novembre, de les 10 del matí a les 8 del vespre i comptarà amb activitats com el sisè Ginteriors (Girona Interiorisme) o el nou espai el #FiraHub.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema