29 de octubre de 2015
29.10.2015

Les ciutats de Girona i Albi celebren el 30è aniversari del seu agermanament

29.10.2015 | 06:30
L´alcaldessa d´Albi, amb Joaquim Nadal i Carles Puigdemont.

Girona i la ciutat francesa d'Albi van renovar ahir la seva declaració d'amistat durant l'acte de commemoració del 30è aniversari del seu agermanament. L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i l'alcaldessa d'Albi, Stéphanie Guiraud-Caumeil, van ressaltar la projecció de futur que té el vincle entre els dos territoris.
«Hem d'aprofundir i enriquir el coneixement mutu i l'intercanvi de ciutadans entre els dos municipis, fet que ens obrirà noves oportunitats», va ressaltar el batlle, tot fent referència a la modificació del mapa regional de França i el potencial de creixement del triangle Lió-Tolosa-Barcelona. Per la seva banda, Guiraud-Chaumeil va subrallar que les dues ciutats s'enriqueixen «gràcies a la relació de confiança, no només entre institucions sinó també entre habitants i empreses, que són els que fan que l'agermanament funcioni».
Tots dos també van destacar les similituds en la promoció patrimonial, històrica i arquitectònica de Girona i Albi, i una representant francesa va explicar els passos que va fer Albi per passar a ser patrimoni de la Unesco.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema