04 de octubre de 2015
04.10.2015

Finlàndia serà el país convidat en la 18a edició de la Fira del Cistell de Salt

04.10.2015 | 06:30

La 18a edició de la Fira Internacional del Cistell de Salt, que se celebrarà aquest cap de setmana -3 i 4 d'octubre-tindrà Finlàndia com a país convidat i comptarà amb 65 expositors, la xifra més alta de participants que s'ha assolit fins ara.
El col·lectiu SPIRAL, procedent del país nòrdic, portarà a Salt una exposició en la qual es mostraran les obres de les artistes cistelleres Anelma Savolainen i Anna-Maria Väätäinen, la dissenyadora tèxtil Minna Koskinen i l'especialista en reciclatge Raija Manninen. En aquesta mostra, que després de la seva estada a Salt visitarà madrid, també s'hi podran veure peces d'altres artesans especialistes en cistelleria finlandesa tradicional i que representen el màxim exponent quant a les tècniques emprades i coneixement dels materials. També acudiran a la Fira del Cistell d'enguany, els cistellers de la NBO (National Basketery Organitzation) dels Estats Units, així com artistes de l'estat i de diferents països d'Europa.

Més de vint activitats
El programa, que es va presentar ahir a l'Ajuntament de Salt i va comptar la presència del gerent de l'Associació de Cistellers de Catalunya, Carles Alcoy, el regidor de Dinamització Econòmica, Alex Barceló i l'alcalde del municipi, Jordi Viñas, oferirà més d'una vintena d'activitats relacionades amb el món de l'artesania, la gastronomia o l'espectacle, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook