26 de setembre de 2015
26.09.2015

Desconnecten el Vol per poder retirar-lo i l'encerclen amb tanques

Tot i que els treballs havien de començar dilluns, ahir a la tarda un grup d'operaris va fer les tasques prèvies a l'operatiu de la setmana vinent

26.09.2015 | 06:30
Diferents operaris treballant ahir a la tarda al vol Gastronòmic.

Un grup d'operaris va encerclar ahir a primera hora de la tarda el polèmic Vol Gastronòmic de Girona com a pas previ als treballs per retirar-lo previstos a partir de dilluns. També es van fer totes les desconnexions elèctriques, excepte la corresponent a l'alarma, així com diferents tasques per començar a desenganxar l'estructura del paviment situat al carrer Santa Clara i de la riba del riu Onyar. Aquests treballs segui?ran dilluns quan es trauran les rampes per entrar a l'estructura i el balcó. Són tan pesants que necessitaran la presència d'un camió grua.
Serà dimarts que hi haurà la gran intervenció amb la presència d'una grua de grans dimensions, que és la que aixecarà el cub de vint tones i se l'endurà a un terreny on romandrà fins que trobi un nou destí i una nova utilitat. Els propietaris mantenen que tenen diferents ofertes sobre la taula i que les estan analitzant.
El dimecres serà el torn de reposició del sòl públic que hagi pogut quedar malmès per l'estada del Vol durant uns catorze mesos al carrer Santa Clara. En tot aquest operatiu hi participaran una vintena de treballadors de diferents empreses entre les quals Grues Pallí, Can Caupena SL i Estructures Metàl·liques Quintana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema