Van robar en un supermercat de Girona i devien pensar que podrien fugir amb el que s'havien endut: un grup de productes ben variat, que va des de 46 paquets de pernil salat envasat, una paleta de pernil ibèric, productes de mainada, productes de neteja, diferent roba amb etiquetatge, 69 calces, entre altres. Tot plegat valorat en més de 750 euros.

Els Mossos però els van enxampar en veure el vehicle que hauria participat en més furts arreu de Catalunya. Els arrestats són un home i tres dones, d'entre 22 i 51 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Terrassa, el Prat de Llobregat i Sant Adrià de Besòs, com a presumptes autors d'un delicte de furt. Compten amb múltiples antecedents policials per fets similars i després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Tota l'actuació policial arrenca quan a quarts de sis de la tarda del dijous de la setmana passada, una patrulla de paisà dels Mossos que estava realitzant patrullatge preventiu per la zona comercial del centre de la ciutat de Girona i va observar un vehicle sospitós amb quatre ocupants. Van veure el vehicle a l'avinguda Lluís Pericot de Girona i el van reconèixer com un cotxe d'interès policial, que podria estar involucrat en diversos furts en poblacions de Catalunya.

Un cop aturat el vehicle i escorcollat, la policia va trobar diferents productes que van des d'alimentació, productes de neteja i fins a objectes i roba; tot valorat en més de 750 euros. A més, ocult entre la vestimenta, els agents els van trobar dos objectes per desconnectar els dispositius d'alarma de la roba. Els ocupants no van presentar cap factura dels productes que duien ni van donar cap explicació d'on havien sortit.

Els Mossos van saber que s'havia produït un furt en un supermercat de l'avinguda de França de Girona i que els productes coincidien amb els localitzats. Davant les evidències, les quatre persones van quedar detingudes.