Jornada d'inauguració al nou König de Girona, situat al carrer?Font de l'Abat. Com era de preveure, multitud de clients no van voler perdre l'oportunitat de visitar i degustar els productes del bar restaurant. Al migdia el local estava ple i la previsió per al vespre era la mateixa ja que els responsables del König van rebre moltes de trucades per fer saber que volien anar-hi. El local té capacitat per a 380 persones gràcies a una àmplia terrassa, un hivernacle i l'edifici. Tot plegat en una parcel·la d'uns 1.400 metres quadrats allà on hi havia hagut el restaurant la Font.

Els responsables de la cadena estaven molt satisfets per la jornada d'ahir i van voler que el primer dia fos una festa i van decidir que el cent per cent de la recaptació es destinaria a la Fundació Ramon Noguera i a l'Associació Síndrome d'Asperger.

Amb l'obertura de l'establiment al carrer Font de l'Adat, la cadena de restaurants nascuda l'any 1973 disposa novament de vuit locals repartits sobretot per les comarques gironines, després que a finals de l'any passat hagués de tancar el restaurant històric de la Gran Via de Jaume I. Els altres estan situats a la plaça Independència, a la plaça Sant Feliu, al carrer Migdia, a la carretera de Santa Coloma de Vilablareix, a l'Espai Gironès de Salt, al carrer Nou de Figueres. També n'hi ha un a la Rambla Catalunya de Barcelona.