I ara què?

La meva vida no canviarà gaire, només que deixo de tallar cabells. Seguiré a disposició de la gent per tot, igual que sempre, podríem dir que mai no he fet vacances. Continuaré ensenyant a pescar, ensenyant a ballar. I dedicaré més temps a la penya futbolística, que ja la vaig fundar pensant en la jubilació.

Un barber enamorat del Girona?

El Girona FC m´agrada molt, però Girona m´agrada molt més.

Amb tants anys amb les tisores a la mà, somia que talla cabells?

Ara ja no. Però hi he somiat, i tant.

Com era el carrer Migdia quan va obrir la barberia?

Ui, pensi que l´asfaltat acabava a Emili Grahit. Hi havia un celler al davant de La Salle, i al davant un ferrer. De ferrar cavalls, eh? Aquí al costat hi havia una bòvila, imagini.

No ha tingut mai la temptació de pentinar alguna dona (amb perdó)?

Sííí, i bé que ho vaig provar (riu). Ho dic de debò, venien mares a portar els nens i alguna em demanava que li tallés els cabells. Però al final vaig desistir. La dona és diferent, és molt complicada.

De tallar-li els cabells o en general?

He, he, parlem de cabells. Les dones són més presumides, volen canviar la imatge sovint... és complicat. M´agrada més el tracte amb els homes.

Han canviat els temes de conversa?

No gaire, només que fins al 1975 no es parlava de política, o es feia amb molt de compte. El tema principal és el futbol, i també el ball. Depèn de cada client. Per exemple, he tingut tres bisbes aquí. He tallat els cabells als tres darrers bisbes de Girona, deu ser un rècord Guinness.

De què parlen els bisbes?

De menjar i beure.

Ho hauria jurat.

Són bisbes molt catalans, gent molt normal. I de futbol. Dos són del Barça i un de l´Espanyol.

Bisbes a banda, parlem de confessions: tallant cabells s´ha assabentat d´infidelitats conjugals?

Hòstia,i tant. Potser d´una cinquantena.

Non són tantes, en quasi 50 anys

Però és que jo m´he mogut en uns 200 clients.

Cony, això canvia.

Pensi que els meus clients solen passar dels 40. N´hi deu haver un 20% que no vol saber res de dones, però la resta... ara, també n´hi ha que expliquen més del que fan (riu).