Els preus dels hotels de Girona han augmentat aquest darrer any. Així ho ha determinat l'estudi que ha dut a terme l'empresa Trivago, un buscador d'hotels que analitza a temps real els preus de més de 700.000 hotels en tot el món.

Segons els estudis la diferència de preu entre l'any 2014 i aquest 2015 referents als hotels gironins ha augmentat en un 4,60%. Una xifra que es veu reflectida en la mitjana dels preus. En només un mes (del juliol del 2015 en comparació amb aquest mes d'agost) aquesta ha passat dels 86€ als 91€ actuals.

Aquest increment no només s'ha donat a Girona sinó també en moltes altres ciutats espanyoles de manera molt més accentuada. Les més destacades segons l'estudi de Trivago han estat Badajoz amb una pujada del 48%, Lugo amb un 33% i finalment Santa Cruz de Tenerife que ha augmentat en un 30%. En algunes localitats ha passat l'efecte contrari i el preu ha baixat. És el cas de Lleó (-1,56%), Les Palmas (-1,54%), Còrdova (-1,45%) i Segòvia (-1,05%).

Actualment les ciutats més econòmiques són Múrcia, Saragossa, Lleida, Valladolid i Lleó. Per contra entre les més cares lideren Sant Sebastià, Cadis o Barcelona.