Aquest cap de setmana han entrat en servei els aparcaments de ca les Monges i de l'esplanada de l'avinguda Francesc Macià. Entre ambdós espais se sumen cap a 300 places d'aparcament.

L'aparcament de ca les Monges, situat en ple nucli antic, té capacitat per a 73 cotxes i mitja dotzena de motos. Es consolida d'aquesta manera la transformació d'aquest espai iniciada l'any passat, amb l'enderroc de l'antic edifici de ca les Monges. A l'espai d'aparcament s'hi suma una petita plaça a la banda més propera a l'avinguda Ave Maria.

D'altra banda, a l'esplanada de l'avinguda Francesc Macià s'ha completat també la pavimentació iniciada l'any passat. Aquest és l'espai que acull les fires i les barrakes de la Festa Major. Té capacitat per a uns 200 vehicles i una ubicació estratègica, ja que és a tocar de les platges d'Empúries i a només 8 minuts a peu del centre del nucli urbà.

S'ha condicionat també l'antic camí que passa just pel costat d'aquesta esplanada i s'han creat punts enjardinats per tal de fer més amable aquest espai.