Quatre mesos d'obres entorn al carrer Lluís Borrassà de Girona. Els treballs s'emmarquen dins la modificació puntual del Pla general al número 28 del carrer per urbanitzar les zones verdes i la vialitat previstes en la modificació. El número 28 està en un cul-de-sac dels carrers de Lluís Borrassà i de Torre Rafaela i està limitat al nord per l'avinguda de Lluís Pericot.

Actualment s'han iniciat les actuacions per construir una claveguera del carrer d'Antoni Canet i la seva connexió amb la claveguera existent al carrer del Riu Cardener. Són obres son prèvies a la urbanització del carrer de Lluís Borrassà.

Les accions que es portaran a terme serviran per "millorar l'accessibilitat de la zona i crear una nova zona verda pública que millorarà la qualitat de la trama urbana resultat", tal com ha explicat el regidor d'Urbanisme, Carles Ribas. L'accessibilitat es millorarà gràcies a l'obertura d'un nou vial. També es portarà a terme la desbrossada del talús vers a l'avinguda de Lluís Pericot i s'en millorarà l'estabilitat. Aquestes obres s'han adjudicat a l'empresa EPSA per 230.868,00 euros. Les obres afectaran la circulació del sector. Fins al 28 de desembre es tallarà un carril del carrer del Riu Cardener.