Una festa per a nens i nenes servirà per inaugurar la Sala Polivalent, ubicada a la nau número 10 de les Naus Guixeres de Salt. Serà demà, aprofitant el Dia Internacional dels Drets de l'Infant, a dos quarts de sis de la tarda. Es tracta d'un espai de 289,42 metres quadrats, amb un gran espai central diàfan per a actes de tipologia molt variada i que moltes cops són difícils de realitzar en els equipaments municipals actuals. La festa, organitzada per "Juguem?", s'iniciarà amb l'actuació de Fefé i Companyia seguida de El Pot Petit i la MelmeladaBand.

Les Naus Guixeres, originàriament construïdes com a ampliació de la indústria tèxtil Coma Cros a finals dels anys setanta, van ser adquirides per l'Ajuntament de Salt dins el projecte Salt 70, de la primera convocatòria de la Llei de Barris. Des de l'any 2010 s´han anant rehabilitant parcialment per destinar-les a usos culturals.

Les actuacions realitzades en la nova sala polivalent, situada al costat de l'Arxiu Històric Municipal, inclouen una nova instal·lació elèctrica, instal·lació de sanejament, serveis, sistema de calefacció mitjançant gas, nous tancaments, sortides d'emergència i un nou paviment continu de resina amb quars.