El PSC pagarà onze T-10 per al bus urbà a vianants que van fer-se una fotografia amb un autobús on apareixia una imatge de la candidata socialista a l'alcaldia de Girona a les properes eleccions municipals, Sílvia Paneque.

La representant del PSC va anunciar fa unes setmanes que regalaria un abonament amb deu viatges als ciutadans que es fessin una fotografia amb un autobús on apareixia ella amb el lema Tornem renovats. Els qui volien participar en la promoció havien de mostrar l'autoretrat a les xarxes socials amb l'etiqueta #busSilviaPaneque. Es podia utilitzar Twitter, Facebook o Instagram, entre altres. La intenció era fer circular la imatge de la candidata del PSC a l'alcaldia de Girona a través de les xarxes.

Un cop acabat el termini, els socialistes han explicat que va haver-hi un total d'onze persones que van fer-se aquest selfi". Cada T-10 té un cost de 10,70 euros. Per tant, els socialistes hauran de destinar un total de 117,70 euros per comprar els abonaments i satisfer així els participants.

Unes tarifes cares

Precisament, Paneque va reclamar fa unes setmanes a l'Ajuntament que abarateixi els preus del transport públic per a l'autobús urbà i corregeixi així l'estadística que situa Girona com la segona població més cara en un abonament de deu viatges, només per darrere de Madrid, i la tercera, per darrere de Barcelona i Madrid, pel que fa al preu d'un abonament mensual.

Els regals d'aquestes T-10 és una de les campanyes que ha engegat la candidata del PSC per fer saber als ciutadans que ella és l'alcaldable socialista als comicis municipals del maig de l'any vinent. També es van incorporar durant uns dies la seva imatge i el lema Tornem renovats en alguns autobusos urbans de la capital gironina, que han servit precisament per aquesta promoció de les T-10 o diversos vídeos que penja en el seu blog sobre temes d'actualitat.