L'institut Montilivi ja és un Centre Ambaixador dels Drets dels Infants i dels Joves de l'ONG Save The Children, una distinció que el centre de Secundària va rebre ahir en un acte a l'Auditori de Girona. L'organització humanitària ha reconegut així la trajectòria del Montilivi en la promoció de la solidaritat i la cooperació a través dels seus projectes educatius.

Els estudiants de l'institut, el professorat i autoritats educatives i de la ciutat Girona van participar en l'acte oficial, que es va celebrar a les 11 del matí i va incloure la cantata sobre els drets dels infants "Et regalaré totes les estrelles el cel", a càrrec d'alumnat de Primària de les escoles Bosc de la Pabordia, Marta Mata i Migdia. A més, els alumnes de teatre del Montilivi van fer una teatralització.

Però les activitats organitzades amb motiu del nomenament de Centre Ambaixador dels Drets dels Infants i dels Joves de Save The Children es van allargar tot el matí: de 9 a 10, l'alumnat de primer d'ESO va realitzar jocs de taula i després de l'acte a l'Auditori, a dos quarts d'1, els estudiants de primer cicle de Secundària Obligatòria van participar en una cursa solidària al parc de la Devesa.