L'Ajuntament de Girona canviarà el material i la roba dels agents de la Policia Municipal i per aquest motiu ha reservat 74.300 euros (sense IVA). L'objectiu és renovar la roba de gala i semigala, la roba operativa, les gorres, les sabates i botes, els complements i l'equipament especial i de contenció.

Fa pocs dies, l'Ajuntament de Girona ha obert un concurs públic per al subministrament dels diferents elements, en un total de sis lots. Amb el concurs s'espera aconseguir rebaixar el cost de la renovació. El lot més car correspon a la roba del dia a dia (operativa) per al qual s'hi destina un màxim de 32.835 euros. Els complements tenen un cost màxim de 18.630 euros. Per a l'equipament especial i de contenció, l'Ajuntament ha reservat 6.730 euros. Per a les gorres, 6.110 euros. Per als uniformes de gala i de semigala, 5.185 euros. Finalment, per a les sabates i botes, s'hi preveu una inversió màxima de 4.810 euros. Aquest subministrament és per a un any i l'adjudicació dels lots es pot fer de manera independent.

El 70% de la puntuació de les ofertes de les empreses que es presentin al concurs estarà basat en el preu que ofereixin. Quan més baix més punts. Les característiques tècniques suposaran el 25% dels punts (qualitat dels teixits, i materials usats en laconfecció de les peces de roba, calçat i complements). El 5% restant correspon al sistema de comanda (3%) i al termini de subministrament de la roba i el material (2%). En base a l'operació s'aplicarà una fórmula matemàtica per resoldre les adjudicacions.