La 22a edició del saló Tot Nuvis se celebrarà del 21 al 23 de novembre i tindrà un centenar d'expositors i s'obrirà a noves propostes i activitats relacionades amb la moda, la perruqueria i l'ornamentació. A més, les desfilades de moda comptaran amb música en directe gràcies a un discjòquei. El saló, que té com a eix el lema "Forever & Always", va rebre l'any passat més de 3.000 visitants.

Seguint amb l'oferta d'assessorament personalitzat de les últimes edicions, Tot Nuvis estrenarà en aquesta edició l'espai Fashion Stylist, un servei d'assessorament d'aspectes bàsics d'estilisme on els visitants podran conèixer quins colors, formes i teixits són els més adients per a cada persona.

El saló també estrenarà un espai dedicat a l'assessorament sobre l'ambientació dels casaments, tant per a la cerimònia com per al saló de banquets o els espais exteriors. A més, es podrà veure una exposició permanent d'ornamentació floral vintage i els nuvis podran fer tastets de pastissos de noces i degustar còctels.

Tot Nuvis també dedicarà un taller específic a les noves tendències i el protocol. A més, s'oferirà la tradicional passarel·la, amb tres desfilades que presentaran les últimes tendències en moda nupcial i de cerimònia, llenceria, maquillatge, perruqueria i rams de núvia. D'altra banda, es farà una nova desfilada de pentinats, maquillatges i bellesa.

Finalment, una altra novetat serà el photocall Forever & Always, on les parelles podran fer-se fotografies i, si les comparteixen a la xarxa, podran guanyar una estada de dues nits d'hotel.