Un jove de 26 anys no s'ho va pas pensar dos cops per entrar a casa dels veïns a plena llum del dia. Va entrar pel balcó i el que no sabia és que algú arribaria i es quedaria dins del pis en el moment que ell estaria en plena feina. Una menor que, molt atemorida en arribar a casa, es va tancar dins d'una habitació i va alertar la Policia Municipal que hi havia algú a casa seva al barri de Sant Narcís.

Els agents es van trobar la noia a dins el pis després que el lladre fugís havent trencat el vidre d'una finestra. Va robar diversos aparells electrònics, així com joies. La forma amb la qual va accedir al pis va permetre els agents deduir qui podria ser el lladre: un veí.

Els agents van parlar amb el noi qui creien que havia sostret les joies i Monir M., de 26 anys i amb domicili a Girona, va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili al barri de Sant Narcís.

El succés es remunta a diumenge quan cap a tres quarts de dotze del migdia, la Central de Coordinació Policial va rebre una trucada al 092 en la qual una ciutadana informava que quan va entrar al seu domicili es va trobar una persona a dins i per això s'havia amagat en una habitació. Immediatament es van desplaçar fins al lloc dels fets dues patrulles de la Policia Municipal que en arribar van trobar una menor, molt nerviosa, tancada en una habitació. Els agents van constatar que algú havia entrat al domicili des del balcó del carrer i van comprovar també que per sortir havia trencat el vidre d'una finestra. Per la forma d'accés, es tractava d'un quart pis i van deduir que es podria tractar d'un veí.

Després d'això, els policies van saber que havien sostret joies, diners, tres telèfons mòbils, targetes de telefonia per estrenar i uns dispositius USB amb informació. A continuació, els agents es van desplaçar al domicili des d'on semblava que s'havia accedit a l'habitatge i van entrevistar l'inquilí, Monir M., qui els va autoritzar per entrar al seu domicili.

Després de parlar-hi, els va fer entrega d'unes joies que va manifestar que havia sostret del pis de la seva veïna. Per aquests fets, els policies van detenir Monir M., de qui consten antecedents per fets semblants, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en interior de domicili.