La regidora no adscrita de Salt Maria Osuna ha renunciat a cobrar com a edil de l'oposició a l'Ajuntament. Osuna havia estat portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) al consistori saltenc, formació que va treure tres regidors en les darreres eleccions municipals. Els regidors de l'oposició cobren poc més de 200 euros. Osuna ahir es va limitar a indicar que "no crec que hagi de cobrar" i va assegurar que "ni hi ha cap altre problema".

Després que Carles Bonet i Dolores Martínez abandonessin PxC en fer-se públic que tenien una parella d'origen estranger, Osuna es va quedar sola com a representant de Plataforma per Catalunya a Salt. Ara fa dos mesos, però, Maria Osuna també va renunciar a seguir com a regidora del PxC a Salt, després de la picabaralla interna dins del partit en l'àmbit català.

"No donaré l'acta a ningú"

Amb la marxa de PxC del seu líder històric, Josep Anglada, altres regidors han seguit els mateixos passos, entre els quals, la mateixa Osuna.

Ahir, Osuna va indicar que "seguiré com a regidora tot i no cobrar. No donaré l'acta a ningú". Des de fa dos mesos, els tres edils que van començar el mandat són regidors no adscrits.