L'Ajuntament de Girona ha venut per 520.000 euros més IVA un terreny al sector del parador del Güell que ha comprat l'empresa Aldi, que té previst construir-hi un supermercat. Aquest ingressos "extra" que tindrà el consistori es destinaran al futur carril bici que ha de passar per sota el viaducte (projecte que rebrà 491.000 euros) i al Pla d'Asfaltatge (126.00 euros). La regidora i candidata del PSC, Sílvia Paneque, va votar diferent a la resta del grup per "coherència" amb la seva posició en el ple del setembre, quan es va abstenir en l'aprovació del plec de condicions per a la venda. ICV i CUP van votar-hi en contra perquè estan en desacord en vendre's patrimoni.

El solar en qüestió té 800 metres quadrats i es troba al parador del Güell, entre els Maristes i les hortes de Santa Eugènia. Forma part d'una finca indivisa de la qual l'Ajuntament només tenia l'11,27%, de manera que es va decidir posar-la a la venda. La compradora ha estat l'empresa Aldi, que, igual que altres empreses com Lidl i McDonald's, vol instal·lar-se a la zona. La regidora d'Hisenda, Maria Àngels Planas (CiU), va explicar que amb els 520.000 euros resultants de la venda s'impulsarà el carril bici de sota el viaducte i s'incrementarà el pressupost del Pla d'Asfaltatge.

ICV i CUP, tanmateix, van votar-hi en contra perquè no estan d'acord amb la venda de patrimoni. El portaveu ecosocialista, Joan Olòriz, va recordar, a més, que ells s'havien oposat des del primer moment al canvi urbanístic que havia de fer possible la venda, i va lamentar que es lligui aquesta venda a determinades inversions. "Lligar un ingrés amb una despesa no és lògic a pocs dies de fer el pressupost de 2015", va indicar. Per la seva banda, el representant de la CUP, Jordi Navarro, va subratllar que el seu partit sempre ha estat en contra de "destruir a trossos les hortes de Santa Eugènia", i va criticar durament que es vulgui instal·lar un McDonald's al costat d'una escola. "Amb la venda es culmina una operació contra la qual hem estat lluitant molts anys", va dir. I malgrat mostrar-se a favor dels carrils bici, va considerar que vincular la venda de patrimoni a projectes socials i de mobilitat "pot establir un mal precedent, perquè és una mena de xantatge".

Des del PSC, Pia Bosch es va mostrar partidària de vendre's la finca perquè "poc més podia fer l'Ajuntament", i també va veure amb bons ulls que els diners resultants es destinin a inversió pública. Tot i això, va considerar que s'hauria d'haver debatut més el destí dels diners. Per això, el PSC va votar a favor de la venda però es va abstenir en el destí dels diners. En canvi, Sílvia Paneque es va abstenir en els dos casos, per mantenir la posició que ja havia defensat al mes de setembre.