L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont (CiU), va descartar en el ple de dilluns que hi hagi cap previsió de traslladar els marxants de la Devesa a la llosa del parc Central un cop aquesta estigui acabada.

Malgrat que fa uns mesos ho van demanar els mateixos marxants, s'hi ha sumat ERC i també ha estat una de les propostes sorgides en les jornades participatives del projecte Enter Hub, Puigdemont va negar que l'Ajuntament tingui previst fer aquest trasllat. "Si en algun marc de treball s'ha plantejat aquesta idea pot ser, ja que des de l'Ajuntament no volem que hi hagi cap restricció mental a l'hora de fer propostes, però nosaltres no hem plantejat ni plantejarem aquesta possibilitat", va assenyalar.

Després d'haver estat preguntat sobre la qüestió per la portaveu del PP, Concepció Veray, Puigdemont va assenyalar que no hi ha consens pel trasllat -ja que els veïns no se n'han mostrat partidaris- i, per tant, és "impossible" que es porti a terme.

Ja fa temps que el trasllat del mercat de la Devesa es troba sobre la taula, ja que els mateixos marxants consideren que la ubicació actual els deixa marginats i els impedeix tenir més visibilitat. De moment, s'estan estudiant les alternatives.