El barri de Sant Narcís celebrarà la seva Setmana Solidària del 17 al 22 de novembre. Durant tota la setmana s'anirà recollint material escolar al centre cívic, mentre que el dissabte dia 22 hi haurà el "plat fort", ja que es cuinarà una "Sopa de Pedres".

El dijous 20 de novembre, a les vuit del vespre, el Centre Cívic Sant Narcís acollirà la xerrada Parlem dels serveis socials, a càrrec de l'Ajuntament de Girona. En aquest mateix punt, al llarg de tota la setmana, es podran portar llibretes, llapis, gomes, retoladors, cartolines, estoigs i qualsevol altre tipus de material escolar.

Per als més petits, les escoles Cassià Costal, Mare de Déu del Mont, les Dominiques de Sant Narcís i Marta Mata acolliran sessions de contacontes del dilluns 17 al divendres 21 de novembre.

Dissabte 22, a les voltes de la plaça Assumpció, es farà una gran "Sopa de Pedres", de manera que un cop acabada es repartiran bols de sopa i carn d'olla a tothom qui ho necessiti, fins que s'acabi. Tots els que vulguin contribuir-hi hauran de portar alguna peça de carn o verdura per posar a l'olla i plats i coberts. L'organitació va a càrrec de l'associació de veïns de Sant Narcís.