09 de novembre de 2014
09.11.2014

Treuen la llum a 25 pisos de Font de la Pólvora

09.11.2014 | 06:30
Imatge d´un dels operatius que s´ha portat a terme darrerament.

Els Mossos d'Esquadra i els tècnics d'Endesa van tornar a desconnectar de la xarxa 25 pisos de la Font de la Pólvora que havien tornat a punxar la llum després que els deixessin sense comptador. Un cop enllestits els successius operatius que s'han fet al barri des del juliol, i que van acabar a finals d'octubre, agents i personal de la companyia hi van tornar ahir per fer-hi una inspecció amb l'objectiu d'evitar noves picaresques. Els pisos que s'havien tornat a connectar estaven repartits entre els carrers Roure, Avellaner i Castanyer (en aquest darrer, n'hi havia fins a una dotzena que tornaven adefraudar electricitat).
Entre els mesos de juliol i octubre, els Mossos i els tècnics d'Endesa van anar fent successius operatius a la Font de la Pólvora per treure els comptadors de tots aquells pisos que defraudaven electricitat. En total, entre uns i altres, es van arribar a desconnectar fins a 260 habitatges que feien un consum il·legal de llum.
Els tècnics d'Endesa, acompanyats dels Mossos, s'enduien els comptadors dels pisos i, en paral·lel, els agents aprofitaven per inspeccionar els habitatges i assegurar-se que no s'hi fes res d'il·legal (com ara cultivar-hi marihuana).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema