Un cotxe va cremar en un aparcament comunitari de tres edificis de la carretera de Santa Eugènia de Girona i va obligar a desallotjar de forma preventiva a 30 veïns de la zona. L'incendi es va produir al voltant de dos quarts de dues de la matinada i malgrat que el fum es va escampar per la zona i entrava als pisos a través del pati de llums, sortosament no es van haver de lamentar ferits.

Els Bombers també van optar per confinar alguns dels veïns dins dels seus habitatges per evitar que hi hagués problemes de salut pel fum. El vehicle va quedar ben cremat i es tracta d'una furgoneta Citroën Berlingo que estava estacionada en aquest aparcament comunitari.

Els efectius d'extinció d'incendis van donar el foc per apagat al voltant de les dues i després van estar ventilant l'àrea de l'aparcament soterrani. El foc va afectar sobretot el sistema de canonades d'aigua i l'enllumenat del pàrquing, els fluorescents que hi ha distribuïts al sostre. Passades les tres de la matinada, els veïns van poder tornar cap a casa seva. Per poder fer el servei, els Bombers van traslladar al lloc dels fets fins a vuit dotacions terrestres.