El Servei Municipal de Biblioteques torna a oferir aquest estiu els serveis de biblioplaça i bibliopiscina, que ja s'han consolidat com a activitats a l'aire lliure en què es combina perfectament la lectura i l'oci, tant per a adults com per a infants. Es faran el juliol i agost, i es posen en marxa a partir del 30 de juny.

La principal novetat és la col·laboració entre l'Ajuntament i el ?GEiEG per portar la bibliopiscina al complex de Sant Ponç perquè en puguin gaudir els socis. Respecte a la biblioplaça, s'ha augmentat el nombre d'espais amb la plaça de Sant Ponç i de la plaça de Prudenci Bertrana. A Vila-roja i a Font de la Pólvora es farà la biblioplaça vinculada als casals d'estiu, en col·laboració dels serveis socials.

Per promocionar el servei de bibliopiscina, les biblioteques han centrat les seves propostes d'activitats infantils al voltant del tema de l'aigua. L'aigua serà present a totes les hores del conte que es faran a la bibliopiscina i a la biblioplaça Entre el 2 i 7 de juliol, la bibliopiscina de la Devesa acollirà la banderola del biblioestiu del Servei de Biblioteques de la Generalitat. Es tracta d'una banderola amb personatges i situacions on es podrà fer una foto i enviar-la per les xarxes socials amb l'etiqueta #biblioestiu.