01 de octubre de 2013
01.10.2013

UGT denuncia que l'empresa de neteja del Puig d'en Roca deu 72.000 euros

01.10.2013 | 06:30

La UGT de les comarques gironines ha denunciat que l'empresa Ambilim -que s'encarregava de la neteja al geriàtric del Puig d'en Roca- deu un total del 72.000 euros a divuit extreballadores (concretament, 4.000 euros a cadascuna d'elles) en concepte de la nòmina d'agost, la meitat de la nòmina de setembre, la paga d'estiu i la part proporcional de la paga de Nadal i de la paga de beneficis.
Segons explica el sindicat, les 18 treballadores d'Ambilim realitzaven tasques de neteja al geriàtric, que depèn de la Generalitat. El servei, però, ha sortit a concurs i el govern català l'ha adjudicat ara a l'empresa Selmarsa, que ha subrogat les treballadores per fer la mateixa feina. Tot i això, UGT recorda que l'empresa Ambilim continua mantenint el deute amb elles.
Les treballadores afectades ja han presentat una reclamació de quantitat, i si el dia 7 d'octubre encara no han cobrat les nòmines que tenen pendents, es concentraran davant de la seu d'Ambilim, a l'avinguda Meridiana de Barcelona.
El passat mes de juny, les treballadores ja van fer dues setmanes de vaga perquè l'empresa els pagués nòmines endarrerides.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook