01 de setembre de 2013
01.09.2013

Refan els embornals del carrer Joan Fuster de Sarrià que no engoleixen l'aigua quan plou

01.09.2013 | 06:30
Actuació al carrer Joan Fuster, amb maquinària i operaris.

La Companyia d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter ha iniciat una intervenció al carrer Joan Fuster del darrer municipi amb l'objectiu de solucionar els problemes d'evacuació de les aigües plujanes que sovint s'hi produeix quan plou. Segons ha explicat l'Ajuntament,els embornals de la zona tenien problemes per engolir tota l'aigua i generaven basses.
Aquestes noves intervencions són la continuació de les efectuades el 2012 quan es van instal·lar nous embornals en aquest carrer. Aquestes actuacions ja van millorar la problemàtica respecte anys anteriors. Ara, amb aquesta actuació es vol complementar.
L'0bra se centra a la confluència entre Joan Fuster i Montagut. Concretament, es fan nous embornals més amplis i amb més capacitat i de sorreres per interceptar les terres i fulles provinents de la Plaça Salvador Genís i Bech i que, en gran part, són les causants d'aquests problemes.
Les obres s'estan fent aquesta setmana i tenen un cost d'uns 13.000 euros. Els treballs se sumen a les fetes en aquest barri, on ja es va intervenir al carrer Isidre Macau, i neteja de la xarxa que contribuiran a la millora del sanejament al sector.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema