01 de setembre de 2013
01.09.2013

Organitzen per avui al matí una batuda extraordinària de senglars

01.09.2013 | 06:30

El cos de forestals, la policia municipal de Girona i la colla de caçadors Tall Gros, entre altres, han organitzat una batuda extraordinària de senglars per avui al matí a la zona sud de Domeny. L'actuació es farà arran de la detecció de la presència de senglars al sector de Domeny, com a mesura de prevenció i per la preocupació que suscita la proximitat d'aquest ungulat a les vies de comunicació. La colla participarà a la batuda amb un total de 19 associats.
La batuda s'iniciarà, després de rebre l'autorització del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, a les set del matí i s'allargarà durant unes quatre hores. L'àmbit d'actuació és des del pont de Fontajau fins a l'autopista AP-7, passant per tota la zona boscosa de darrera de la fàbrica Nestlé que ressegueix el riu Ter. Per evitar qualsevol incident s'impedirà el pas a les persones que no estiguin autoritzades amb la col·locació de tanques i senyals d'advertència.
El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Girona, Jordi Fàbrega, ha explicat que darrerament s'havien arribat a veure alguns senglars a la zona de Germans Sàbat i en altres punts de la ciutat i que han decidit portar a terme aquesta batuda per evitar accidents de trànsit o altres molèsties. No és el primer cop que s'ha de fer una intervenció d'aquest tipus. Altres anys s'ha fet en aquesta zona i també a la Vall de Sant Daniel.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema