31 de agost de 2013
31.08.2013
El novembre

La cadena König obrirŕ el seu nou restaurant a Barcelona

El nou establiment s'inaugurarŕ durant el 40č aniversari de la cadena gironina i s'ubicarŕ a la rambla Catalunya

31.08.2013 | 06:30
Local del König situat a la rambla Catalunya de Barcelona.

Els ciutadans de Barcelona podran degustar a partir del pròxim mes de novembre els productes elaborats per la cadena de restauració König. L'arribada de les conegudes patates braves de l'establiment gironí a la capital catalana comptarà amb un emplaçament immillorable, la rambla Catalunya, un indret que augmentarà fins a vuit el nombre de locals de la cadena.

Tot plegat va començar l'any 1973, quan el pare de l'actual gerent Marc Perals, Pere Perals, va obrir el primer espai a l'avinguda Jaume I després d'haver treballat com a cambrer a Suïssa i Alemanya. Aquest va ser l'inici d'un negoci de restauració que, a hores d'ara, disposa de quatre establiments a Girona, un a Salt (ubicat al centre comercial de l'Espai Gironès), un altre a Vilablareix i un darrer ubicat a la capital altempordanesa, Figueres.

El nom del restaurant, d'origen alemany (significa "rei"), deixa entreveure les referències d'una gastronomia germànica que ha influenciat la cuina de l'empresa gironina des de la seva gestació fins ara, moment en el qual König celebra el quarantè aniversari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema