La terrassa de l'hotel URH Girona aposta des d'aquest juliol pel cinema clàssic, una proposta que se celebra cada dimecres amb projeccions en versió original que presenten subtítols en espanyol.

La iniciativa, que va néixer com una campanya d'estiu, cada dia presenta un major nombre d'assistents. Des de clients de l'hotel que aprofiten l'estada a les instal·lacions per poder gaudir dels grans clàssics del setè art, fins a gent de Girona i tota la província que assisteixen a l'esdeveniment per contemplar la projecció audiovisual i, a més, per practir la llengua anglesa.

Les sessions de cinema són gratuïtes i se celebren a la sisena planta de l'hotel a partir de dos quarts d'onze de la nit. Durant la projecció, s'ofereix als assistents l'anomenat "Pack de l'espectador", un lot que que consta de refresc o una canya de cervesa més crispetes.

La iniciativa de l'hotel ofereix una programació trisetmanal, ja que depèn totalment de l'estat del temps. A partir de demà, s'aniran projectant films com Con faldas y lo loco, 12 hombres sin piedadEl mago de Oz.