La seu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Girona ha aparegut aquest dissabte al matí amb diverses pintades realitzades amb 'sprays'. En un comunicat, la formació política condemna i lamenta "l'agressió vandàlica", ressalta que ja ha presentat una denúncia i assegura que les pintades a la façana del local estaven signades per l'organització Arran. La portaveu del grup municipal, Pia Bosch, ha fet pública la bretolada mitjançant el 'Twitter' on ha titllat de "lamentable" l'acte i ha qüestionat el "concepte de democràcia" dels brètols. "Actes com aquests no ajuden a resoldre els reptes socials, traspuen intolerància i tenen un rerefons absolutament totalitari", ha assegurat Bosch.

Els socialistes gironins ja han presentat una denúncia i la policia ha realitzat aquest dissabte una inspecció ocular. La façana de la seu de la formació política ha aparegut amb pintades tals com 'Navarro go home' o 'Pia Bosch espanyola', entre d'altres. Ha estat la mateixa portaveu del grup socialista de Girona que ha donat a conèixer els fets mitjançant el seu compte de 'Twitter' on ha publicat diversos comentaris tals com "Dedicar-se a la política avui es ben dur! Avui m'he aixecat amb la meva foto convertida en una diana", "Quin concepte de democràcia tenen els que fan aquestes coses?"o "Defensar avui la política democràtica és més necessari que mai. La regeneració de la democràcia no passa per aquí" i ha titllat els fets de "lamentables".

"Actes com aquest no ajuden en cap sentit a resoldre els reptes polítics i socials que té plantejada la nostra societat i la intolerància que traspuen és enormement preocupant", ha assenyalat Bosch. Segons la portaveu, les pintades estaven signades per l'organització de jovent independentista i revolucionari dels Països Catalans, Arran. "Els conflictes socials que estem vivint no es poden resoldre amb aquestes actituds tancades i violentes que tenen un rerefons absolutament totalitari", ha assegurat.