L'equip de govern de Salt va acusar ahir el PSC d'haver entregat "un pis de protecció oficial a un germà del marit de l'exregidora Maria Quer, Antonio Abad Castillo, una setmana després d'haver-se instal·lat" a Salt. Amb aquesta acusació, l'alcalde Jaume Torramadé va defensar la "legalitat i la idoneïtat" en el procés de l'expedient sancionador que l'actual Ajuntament va aturar al bar del fill de adjunta al gabinet d'alcaldia i exregidora, Tona Torres, per tenir obert el bar dues hores més tard del que la llicència li permetia i que el PSC havia titllat d'"abús de poder".

Per Torramadé, en aquest cas es van seguir "els canals adequats per resoldre" l'expedient i que el parentesc amb Torres "no va influir". En concret, va afirmar que l'expedient es va tancar "quan es va veure que la persona que el regenta havia demanat l'ampliació d'aquest horari" i "el permís li va arribar dos dies després que s'iniciés l'expedient". Per l'equip de govern es va tractar "tan sols d'un malentès per part del titular del bar" i van acceptar les al·legacions pertinents.

Per Torramadé, el socialistes -que van criticar l'"abús de poder" del consistori en el cas- no paren "de deixar anar falsedats" i va demanar que "no ens molestin més amb tonteries"perquè "Salt necessita un govern disposat a treballar de veritat per al poble".