Dos homes van atracar a cara descoberta i armats amb una pistola l'oficina de La Caixa de Pensions del barri de Vila-roja, a Girona, i van fugir amb un botí quantiós després d'amenaçar una treballadora. El fets es van produir dimarts a quarts de tres de la tarda quan els individus van entrar a l'entitat d'estalvis situada al polígon de Vila-roja, a peu de la carretera de Sant Feliu de Guíxols.

L'atracament va durar més de mitja hora. Els homes van poder estar tant de temps a l'interior del local perquè van amenaçar una treballadora en matar la seva filla si sonava l'alarma tot indicant que sabien a quina escola anava. Finalment els dos individus van aconseguir fugir. No s'ha fet cap detenció en relació al cas tot i que els Mossos d'Esquadra estan investigant l'assalt.

Els dos homes, joves, forts i d'origen estranger, van arribar a peu a les portes de l'entitat bancària. Les càmeres d'una empresa de seguretat propera van filmar tant l'entrada com la sortida dels atracadors, que van fugir a peu fins al lloc on tenien aparcat el cotxe. Segons fonts policials, duien un turisme de color granat.

Els dos lladres van actuar a cara descoberta. La cara d'un d'ells va quedar totalment enregistrada per les càmeres de l'entitat bancària. Es tracta d'un home jove i fort, morè, amb mitja barbeta al voltant de la boca i el mentó. Portava un jersei de color groc. L'altre atracador es cobria el cap amb una gorra. Tot i l'atracament, ahir l'entitat va funcionar amb normalitat.

Fa uns anys, a la mateixa entitat d'estalvis va ser víctima d'un altre assalt, tot i que en aquesta ocasió va ser amb un butrón. Va ser el maig de l'any 2002. Els lladres van fer dos forats. Un a la paret exterior de la mateixa entitat i l'altre després d'entrar a l'establiment del costat, aleshores una ferretaria. També van tallar els cables elèctrics per tal d'evitar que sonés l'alarma. Tot i això, el sistemes de seguretat van funcionar i van sonar les alarmes. En la seva fugida, els lladres van estavellar el cotxe i dos dels ocupants van quedar ferits, fet que en va permetre la seva detenció.