ent cas a la màxima de la seva portaveu, Pia Bosch, els socialistes de Girona miren el futur. Per això, han decidit unir-se a la resta de formacions i blindar la Devesa per impedir que un futur s'hi pugui construir un pavelló poliesportiu, un equipament que el PSC i ERC defensaven obsessivament en l'anterior mandat. Durant uns mesos els regidors socialistes hauran d'assumir la vergonya d'haver contradit els seus antecessors però hauran fet neteja per a temps posteriors. La decisió de CiU de fer un pavelló al CEIP Montfalgars els ho ha posat més fàcil. Insistir amb la Devesa era inviable.

El nou grup socialista només parla del passat quan és per treure'n pit i aquest pavelló va generar massa rebombori. Ja en les beceroles el projecte s'havia batejat com a New Niu, un nom que recordava el polèmic barracó al teulat de l'Oficina de Turisme de la Rambla.

Potser per això, no van unir-se també a esborrar definitivament el vial que creuaria les hortes de Santa Eugènia, que també provocava rebombori, i van apostar per l'abstenció. Rebutjar dos projectes de l'època d'Anna Pagans i Joan Pluma en un mateix dia hauria estat segurament excessiu per una formació que diu buscar l'equilibri entre la defensa de la feina feta al passat i la que vol fer per al futur de la ciutat.