La Policia Municipal de Girona va detenir, la matinada de diumenge, Hamid L, de 22 anys d'edat i amb domicili a Girona, quan estava intentant entrar a robar en una escola de Santa Eugènia de Girona.

Els fets van passar al voltant de les cinc de la matinada, quan la Central de Comandament Policial de la Policia Municipal de Girona va rebre l'avís de la central d'alarmes que informava l'activació de l'alarma d'un centre educatiu de Santa Eugènia.

Immediatament, una unitat uniformada de la policia es va dirigir al centre i va veure un home que sortia d'una de les finestres. L'home, en adonar-se de la presència dels policies, va llançar uns objectes a terra i va intentar fugir.

Els agents van atrapar el sospitós al carrer Atlàntida i tot seguit van sol·licitar la presència d'una altra unitat per tal de comprovar si quedava algú més a l'interior del col·legi.

Mentre feien la inspecció, els agents van comprovar que l'individu havia forçat una finestra per entrar en una de les aules d'educació Infantil i havia remenat el contingut del calaixos i armaris. L'avís de l'alarma i la presència de la policia municipal van evitar que es pogués endur objectes valuosos i el presumpte lladre tan sols va poder agafar petits objectes de poc valor.

Per tot plegat es va detenir Hamid L, de qui consten nombroses detencions, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.