novament Girona tancarà les Fires mirant al cel. sobretot a les vuit del vespre. Perquè no plogui i per poder veure el castell de focs artificials. Després de molt i molts anys contractant la mateixa empresa, la barcelonina Igual, engany s'ha apostat per una empresa de renom internacional.

Arriba amb el cartell de guanyadora dels concursos internacionals de Tarragona i de Pamplona i fa uns anys també va vèncer a Blanes. L'empresa ha previst un espectacle de poc més de divuit minuts on aprofitarà per mostrar dues de les seves grans característiques: donar força als colors i aconseguir una rítmica perfecte.

El xou es dividirà en disset fases, de poc més d'un minut cadascuna. Cadascun dels tram servirà per mostrar una barreja de colors vius combinats amb efectes. Per exemple, blaus amb blancs i vermells o grocs i verds amb xiuladors, rascadors, cortines o palmeres.

Com a grans elements destacats, la pirotècnia té una combinació de colors forts que aconsegueixen una vivesa quasi exclusiva: el blanc amb el blau. També presenten intermitents verds, roses i blancs de prestigi.