04 de novembre de 2011
04.11.2011

La pluja evita l'èxit del dia "anticrisi"

El mal temps va impedir que la Devesa s'omplís de gent les quatre hores que les atraccions costaven només un euro

04.11.2011 | 12:02
Afluència les dues primeres hores De quatre a sis de la tarda hi havia força gent, sobretot a la zona de les atraccions infantils, però un ruixat va provocar una fugida massiva.

La pluja i el vent van deslluir la jornada anticrisi que els firaires i l'Ajuntament de Girona havien preparat per ahir a la tarda. Havia estat caient aigua tot el dia i moltes famílies que ja preveien passar una tarda divertida i econòmica a les atraccions del parc de la Devesa es van quedar amb un pam de nas.
Alguns pares i mares que porten els nens a les mateixes escoles s'havien organitzat per dur la mainada de diferents famílies van acabar desistint.
Poc abans de les quatre de la tarda no plovia i sí que es va notar cert moviment enmig de les basses i les fulles que anaven caient dels plàtans. El vent feia caure aigua que s'havia acumulat a la copa dels arbres. S'hi podien veure els nens d'algunes escoles que havien decidit fer una excursió al parc de la Devesa, amb un corda per anar agafats i tot.
Va haver-hi temps per pujar en algunes atraccions i jugar-se un euro per aconseguir alguns dels peluixos que hi ha enguany en multitud de parades. Enguany tenen èxit els angry birds, un ocells que ha popularitzat una aplicació de telèfons mòbils que surten disaparats d'un tirador i que han de "matar" ambs uns porcs verds.
I finalment de l'"acabarà caient" al "la que està caient". La pluja va fer acte d'aparició a partir de les sis de la tarda. Va caure un bon ruixat i la gent que havia decidit anar a les atraccions va fugir en massa. Als autobusos dels Jutjats s'hi veia cues de paraigües. Entre les lamentacions, hi havia qui es queixava dels preus que consideren excessivament elevats que apliquen molts dels firaires, amb tiquets d'entre tres i quatre euros. "Nosaltres tenim un fill i en dues hores ja ens hem gastat noranta euros. No sé què pot passar amb qui tingui dos fills", expressava en Josep.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema