En breu l'Audiència de Girona asseurà a la banqueta dels acusats Said Adioune i Abdelazuz Ahmad Amine, de 32 i 34 anys, acusats d'un delicte de detenció il·legal i un altre d'agressió sexual perquè, segons considera el fiscal, l'1 de desembre de 2010 es van posar d'acord per retenir una compatriota i obligar-la a mantenir relacions sexuals amb un d'ells.

En l'escrit d'acusació el ministeri públic assegura que ambdós imputats es van posar d'acord i a prop del carrer Remences, a Girona, van interceptar la seva víctima. Abdelazuz Ahmad Amine li va col·locar un objecte punxant a l'esquena i van aconseguir portar-la al pis que ambdós compartien a escassos metres de la zona.

Una vegada a l'interior de l'immoble els processats van deixar tancada la noia i van marxar del pis per tornar-hi una estona després en companyia de dues persones més que no han estat identificades. Aleshores, la jove hauria demanat als seus captors que la deixessin i aquests s'hi van negar al temps que s'apoderaven del seu telèfon mòbil.

Després Said Adioune va abandonar el pis sabent que el seu company pretenia forçar la jove. I és que, segons el fiscal, va començar a tocar-la i treure-li la roba mentre l'amenaçava dient "que ja havia matat abans" per tot seguit treure una pistola, carregar-la amb diverses bales i col·locar-la a la cara de la noia per obligar-la a practicar-li una felació. Seguidament, la va penetrar vaginalment i analament ejaculant en ambdues ocasions i la va obligar a tornar a fer-li una altra felació.

Fiscalia reclama per a cadascun dels acusats 15 anys de presó pel delicte d'agressió sexual -un per cosumar-lo i l'altre per ser cooperador necessari- i cinc anys de presó pel delicte de detenció il·legal. A més els obliga a indemnitzar la víctima amb 12.000 euros en concepte de responsabilitat civil.