Després de tres victòries consecutives el Peralada d'Albert Carbó ha sumat un punt més en el camp bagenc del Congost. Amb la moral molt alta, l'equip empordanès ha jugat a guanyar, sense especular. El primer temps ha estat força igualat, amb un Peralada lluitador a l'atac i un Manresa que ha sabut defensar-se molt bé evitant qualsevol ensurt de jugada dels visitants.

Quan ja s'havia complert el minut 45, hi ha hagut una falta davant de l'àrea local que Bertomeu ha clavat dins de la porteria de Pol Busquets. Amb el 0-1, el partit s'ha obert una mica en el segon temps. L'autor del gol ha hagut de ser substituït en el minut 56 per Pep Piany. En el 71, el Manresa ha respost a l'ambició empordanesa amb el gol de l'empat, marcat per Luque, també de falta directa.

Amb aquest punt, el Peralada ja n'acumula 14 a la part mitjana alta de la classificació d'aquest grup cinquè de Tercera Divisió. El Manresa també té la mateixa puntuació.