Després de quatre jornades consecutives amb un bon balanç de resultats, el Peralada Girona B ha vist frenada la seva progressió davant d'un Badalona que ha sabut jugar les seves cartes en el moment adequat del partit (1-2). Els homes de Chicho han dominat el joc i les oportunitats en el primer temps però sense arribar a foradar la porteria visitant. L'encert ha arribat en el minut 51 amb un gran gol del jugador uruguaià Juanma Boselli. Amb l'1-0 tot semblava posar-se de cara per als empordanesos, però el Badalona ha generat cinc minuts de nervi que han estat fatídics per a les aspiracions empordaneses. Natalio ha fet el gol de l'empat en el minut 63, tot aprofitant un rebuig defensiu. Només cinc minuts després, Néstor, amb un xut creuat, ha marcat l'1-2 definitiu.

Ara el Peralada Girona B continua amb 38 punts, per sobre de la línia perillosa del descens. L'equip espera recuperar el bon ritme en la pròxima jornada en el difícil camp del Lleida.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="es"><p lang="ca" dir="ltr">Roda de premsa del míster Narcís Pelach “Chicho” [CF Peralada-Girona B 1... <a href="https://t.co/TstPeZIJ7w">https://t.co/TstPeZIJ7w</a> via <a href="https://twitter.com/YouTube?ref_src=twsrc%5Etfw">@YouTube</a></p>— CF Peralada-Girona B (@CFPeralada) <a href="https://twitter.com/CFPeralada/status/1117414552789028865?ref_src=twsrc%5Etfw">14 de abril de 2019</a></blockquote>