El Figueres va recuperar les bones sensacions i va tornar a puntuar després de quatre derrotes consecutives amb un empat de mèrit davant un bon Terrassa (1-1). Els jugadors que entrena Xavi Agustí van oferir fases de bon joc i, sobretot, van demostrar que estan plenament capacitats per redreçar la trajectòria de l’equip, que l’ha portat a lluitar per evitar les places de descens. Un gol de Bora al 21’ va trencar la sequera golejadora de la Unió de 418 minuts sense marcar i va tornar a situar el Figueres per davant en el marcador, un fet que no succeïa des del 16 de desembre al camp del Cerdanyola. A la represa, el Terrassa va buscar l’empat i el va trobar en un clar penal que Sergi Arranz va transformar en l’1-1 definitiu. Els figuerencs no van abaixar mai els braços i al temps de descompte van estar a punt de marcar.

El primer temps va transcorre sense un clar dominador sobre la gespa. El Terrassa, incisiu, va avisar ben aviat amb un xut de falta de Coro que es va estavellar a l’exterior de la xarxa de David Aroca (4’), i va intentar avançar-se amb un tímid xut de Sergi Arranz, que el porter de la Unió va aturar sense problemes (18’), i amb una rematada de cap de Daisuke que va sortir desviada (19’). El Figueres, per la seva banda, va trigar gairebé un quart d’hora a acostar-se amb perill a l’àrea d’Ortega en una bona acció ofensiva conduïda per Víctor Valverde i Èric Vilanova que va acabar amb un xut d’Álvaro que va aturar el porter del Terrassa, després de desviar un defensa (13’).

L’equilibri en el marcador el va trencar Bora, la sorpresa en l’equip inicial del Figueres, amb un xut potent i llunyà que va sorprendre Ortega i que es va convertir en l’1-0 (21’). El gol va esperonar el Terrassa, que va buscar l’empat amb dues rematades de Dani Sánchez (24’) i Daisuke (26’) que no van trobar el camí de la porteria. Sense un clar dominador sobre el terreny de joc, el partit va entrar en una fase d’anades i vingudes de la qual els egarencs van estar a punt de treure’n profit.

La pressió dels visitants va dificultar la sortida amb pilota jugada dels jugadors del Figueres, que durant uns minuts es van mostrar nerviosos sobre la gespa, amb pèrdues constants. El Terrassa va gaudir d’una clara oportunitat per empatar amb una rematada de cap de Sergi Arranz que Aroca va desviar a córner amb una gran intervenció (37’). Poc abans del descans, la Unió va tornar a trepitjar amb perill l’àrea visitant amb una centrada de Víctor Valverde que Álvaro va rematar amb dificultats i que Ortega va poder aturar (40’).

La segona part va començar amb una bona oportunitat de Marc Gelmà, que va rebre al segon pal una assistència d’Èric Vilanova en el llançament d’una falta, però el seu xut final va sortir desviat (52’). A poc a poc el Terrassa es va començar a fer amb el control de la pilota i Coro va posar a prova Aroca amb un xut des del vèrtex esquerre de l’atac que el porter de la Unió va aturar sense problemes (61’). El Figueres, ben situat sobre la gespa, va intentar defensar el mínim avantatge i va tenir una bona ocasió per ampliar la diferència amb un xut des del cercle central d’Álvaro que Ortega, amb dificultats, va poder aturar (64’).

Una rematada de Yayá des de l’interior de l’àrea, que la defensa va poder desviar a córner (76’), va precedir l’acció clau que va permetre el Terrassa empatar el partit. L’àrbitre va xiular mans de Bora dins l’àrea i Sergi Arranz no va perdonar, tot i que Aroca va endevinar la trajectòria (77’). A partir de l’empat, les ocasions més clares van ser per als egarencs amb un xut llunyà de José Juan, que Aroca va desviar a córner (81’), i amb una falta centrada a l’àrea per Coro que el porter del Figueres també va poder refusar a servei de cantonada (91’). La darrera ocasió del partit va ser per a la Unió amb una falta centrada a l’àrea que Sergi Romero, a la mitja volta, va rematar a fora per molt poc (95’). Minuts abans, el capità va caure dins l’àrea d’Ortega després de rebre una falta que l’àrbitre no va sancionar amb penal, i que el va mantenir uns minuts estès sobre la gespa.