Peralada Girona B i Espanyol B s'han repartit els punts en el municipal empordanès després d'empatar a dos gols (2-2). Els locals s'han avançat en el marcador en el minut 18 gràcies a l'encert final d'Álex Pachón. La primera part ha estat força igualada i tot s'ha posat de cara per al Peralada quan l'àrbitre ha expulsat el visitant Nacho en el minut 40 per una dura entrada a un rival.

Només de començar el segon temps, l'Espanyol ha assolit l'empat a la sortida d'un córner. Era el minut 48 i tot començava de nou, però els pericos han insistit davant la porteria peraladenca fins ha aconseguit el segon gol molt aviat (minut 51). Moha ha fet pujar l'1-2 en el marcador en aprofitar un refús de Víctor. El Peralada ha seguit lluitant i ha tingut premi poc abans del final. Andzouana ha fet el 2-2 en el minut 86. L'equip empordanès suma 29 punts i segueix a la part baixa de la classificació, no massa lluny dels llocs de salvació de la categoria.