L'estrena de Xavi Agustí com a entrenador del primer equip de la Unió Esportiva Figueres no ha estat prou afortunada. L'Estadi de Vilatenim ha viscut una nova jornada negra per als interessos locals amb una dolorosa derrota per 0-2 davant del Reus B Cambrils. Xavi Agustí, substitut de Joan esteva, ha aportat algunes novetats en el joc i en l'alineació, en un partit que ha tingut com a nota positiva el debut dels juvenils Marc Carreras i Miquel Geis.

Els visitants s'han avançat en el marcador en el minut 23 gràcies a una acció que ha culminat Fabra. La Unió ha lluitat molt per buscar el gol de l'empat, però només de començar la segona part, Enric ha posat el 0-2 definitiu en el marcador. D'aquesta manera, el figueres sumava la quarta jornada sense sumar cap punt ni cap gol, amb la qual cosa l'equip es manté a la part baixa de la classificació amb 30 punts.