Un pregó impregnat de talent radiofònic

Anirà a càrrec de Jaume Serra, Jaume Peral i Lluís Arté

El pregó –a la imatge, el del 2019 –, és el tret de sortida oficial a la programació de Fires. | BORJA BALSERA

El pregó –a la imatge, el del 2019 –, és el tret de sortida oficial a la programació de Fires. | BORJA BALSERA / REDACCIÓ. figueres

Emporda.info

El Pregó de les fires i festes de la Santa Creu tindrà lloc el dissabte dia 29 d’abril a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de l’Ajuntament. Aquest any els protagonistes seran tres periodistes reconeguts figuerencs relacionats amb el món de la ràdio: en primer lloc, Jaume Peral Juanola, director de les emissores de RAC1 i RAC 105. També hi serà Jaume Serra Saguer, delegat de PRISA Media a Catalunya i secretari general dels Premis Ondas, i Lluís Arté Gil, coordinador de Cadena 100 i Rock FM a Catalunya i sotsdirector territorial de Cope Catalunya i Andorra. El pregó, amb el qual s’ha volgut fer honor al talent radiofònic de la ciutat de Figueres, és un dels actes que marca el tret de sortida de la programació festiva.

En acabar l’acte, hi haurà l’actuació de Txaranga Bufa-Tramuntana, a les vuit del vespre, a la plaça de l’Ajuntament. Per completar la jornada, una mica més tard, a les nou del vespre, entre la plaça de l’Ajuntament i l’església de Sant Pere, tindrà lloc el tradicional Txupinasso, un altre dels grans clàssics ja del programa de fires.