Ni són fires, ni poden són festes, però l'envelat del Parc de les Aigües de Figueres ha respirat Santa Creu aquest dissabte, amb la doble actuació de l'orquestra Selvatana. Al matí, ha ofert una audició de sardanes que ha fet gaudir de valent a uns assistents que aguantaven com podien a la cadira sense poder aixecar-se per a fer rotllanes i ballar.

A la tarda, en la primera treva de l'episodi de pluges, la Selvatana ha omplert de públic l'envelat, amb cadires buides entre grups familiars i de convivència per a garantir la prevenció sanitària. Músics i cantants han pujat a l'escenari interpretant un simbòlic Sobreviuré, de Gloria Gaynor, en versió catalana. En la presentació, el seu director, el figuerenc Santi Escura, ha reivindicat la música com a eina "terapèutica" abans de demanar a tota la formació un aplaudiment per al públic que assistia al concert.

Aquest diumenge, a les 12 i a les 18 hores, serà La Principal de la Bisbal l'encarregada d'oferir l'audició de sardanes i el concert, en el mateix escenari. La regidora Ester Marcos ha destacat "la bona predisposició de les dues orquestres a donar-ho tot en aquestes actuacions que per a elles són un alè d'esperança per a recuperar la normalitat perduda, com també ho és per al públic que ens acompanya".

La Selvatana puja a l'escenari aplaudint al públic de la Santa Creu

La Selvatana puja a l'escenari aplaudint al públic de la Santa Creu

Seguiu tots els actes de la Santa Creu de Figueres obrint aquest enllaç.